Головна Новини Суспільство події Задавив машиною: під час відпочинку дідусь вбив маленьку внучку
commentss НОВИНИ Всі новини

Задавив машиною: під час відпочинку дідусь вбив маленьку внучку

Чоловік не помітив малечу

15 грудня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Під час сімейного відпочинку на території графстві Корнуолл, дід, відбуксовуючи автофургон родини, який стояв на подвір’ї  кемпінгу, з необережності завдав маленькій внучці смертельної травми, бо наїхав на неї. Про це інформує The Mirror.

 Задавив машиною: під час відпочинку дідусь вбив маленьку внучку

Вбивство сталося в Британії (фото з відкритих джерел)

За інформацією ЗМІ, ця смертельна пригода мала місце ще 12 травня, але слідство тільки завершилось. Британська родина Гордон з маленькою донечкою та батьками поїхали на тиждень на відпочинок до півострову Лізард, що розміщений на території графства Корнуолл.

Вже перебуваючи на території кемпінгу, старший з родичів вирішив зручно припаркувати  родинний автофургон. Коли він почав від’їжджати, то не побачив внучки, яка була недалеко.

Однорічна малючка отримала від наїзду важкі травми в ділянці голови та грудей. Вона померла дуже швидко, хоч їй відразу почали надавати медичну допомогу.

Шокований дід пояснив, що перед тим, як рухатись, він зробив перевірку огляду території  через дзеркала заднього виду авто, але, як стверджують представники слідства, він не побачив дівчинку через її крихітний зріст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шерон Стоун заявила, що її з сестрою ґвалтував рідний дідусь62-річна відома актриса, зірка фільмів "Основний інстинкт" і "Щепка" Шерон Стоун готує до запуску свою автобіографічну книгу "The Beauty of Living Twice", в якій розповіла історію свого життя. У мемуарах зірка заявила, що вона і її сестра Келлі піддалися сексуальному насильству з боку рідного дідуся. В інтерв'ю виданню The New Yorker актриса розповіла, що не зовсім добре пам'ятає ці трагічні події, але у неї залишилося кілька спогадів, які вдалося відновити завдяки роботі з психотерапевтом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини