Головна Новини Суспільство події Забрали все, що заробила: в аеропорту Італії українку, яка померла, цинічно обікрали
commentss НОВИНИ Всі новини

Забрали все, що заробила: в аеропорту Італії українку, яка померла, цинічно обікрали

Жінка роками працювала, щоб заробити гроші

8 вересня 2021, 17:32
Поділіться публікацією:

В приміщенні летовища італійського міста Неаполя лікарі не змогли врятувати 60-річну громадянку нашої країни, яка чекала на літак, щоб вилетіти до Києва.  Заробітчанці раптово стало зле і всі зусилля лікарів нічого не дали. Про цей випадок написав в соціальних мережах журналіст з Італії Лука Абейте.

Забрали все, що заробила: в аеропорту Італії українку, яка померла, цинічно обікрали

Жінку пограбували після смерті (фото з відкритих джерел)

 Ця сумна історія мала місце в приміщенні летовища Каподічіно. Ганна Буряк в ці хвилини думала про рідних, мріяла про радість зустрічі з ними на своїй землі. Але заробітчанці не судилося побачити Україну.  Цинізм трагедії на летовищі полягає в тому, що в цей момент, коли з нею трапилась біда, нечесні на руку люди скористались тим. Забрали її речі, навіть кошти у готівці, які вона мала при собі.

 За словами італійського активіста, людському цинізму, який не звертає уваги на чужу біду, смерть і сльози, немає кінця. Бо якась підла істота викрала не тільки кошти, але, навіть, і подарунки, які покійна приготувала для рідних.

 Італійські правоохоронці мають з'ясувати, коли поцупили майно українки. В приміщенні летовища чи після того, як померлу  доставили в морг. Вони роблять все можливе, аби відшукати негідників.

Важливо, що українка виконувала обов’язки доглядальниці в містечку Валло ді Діана У вільний від роботи час була ще волонтером. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що в Італії загинула українка. Вона, що проживала в Італії, вчинила самогубство. За інформацією з різних джерел, українці було 34-35 років, вона проживала у будинку сімейного типу, прописки в місті не мала. Подія сталася у Неаполі. Українку госпіталізували до лікарні Веккьо Пеллегріні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини