Головна Новини Суспільство події За кермом був п’яний поліцейський: в аварії на Кіровоградщині загинуло троє 17-річних дівчат
commentss НОВИНИ Всі новини

За кермом був п’яний поліцейський: в аварії на Кіровоградщині загинуло троє 17-річних дівчат

У ДТП загинули троє 17-річних дівчат

25 червня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

На  ділянці траси "Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя" в дорожньо-транспортній аварії загинули три  17-річні   випускниці. Ще чотирьох   хлопців доставили в місцевий медичний заклад. Водій авто знаходився за кермом  в стані алкогольного сп'яніння. Про це журналістів  Суспільного  проінформувала  спікер  територіального управління бюро в місті  Миколаїв  Ольга Проценко.

За кермом був п’яний поліцейський: в аварії на Кіровоградщині загинуло троє 17-річних дівчат

ДТП на Кіровоградщині (фото з відкритих джерел)

Представники  поліції Кіровоградської області  розповіли, що про  ДТП з жертвами  вони отримали  повідомлення  25 червня близько 4:30 ранку.

"Водій автомобіля також отримав тілесні ушкодження. За кермом він перебував у стані алкогольного сп'яніння", — зазначила Віталіна Бевзенко.

Прессекретар Кіровоградської обласної прокуратури Наталія Алєксєєнко повідомила, що за інформацією слідства, керманич авто, порушивши правила дорожнього руху, завищив швидкість, влетів у кювет і перекинувсь. В салоні авто знаходились   випускники одного з місцевих навчальних закладів.

Працівники  прокуратури вже   почали досудове слідство  за частиною 3 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Санкцією  статті передбачене наступне  покарання: позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.  Як проінформувала речниця територіального управління бюро у Миколаєві Ольга  Проценко,  співробітники ДБР затримали  керманича авто.

"Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, та обрання запобіжного заходу", — інформують  в ДБР.

Інші  травмовані  пасажири  госпіталізовані до Новгородківської районної лікарні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що популярний український співак потрапив у жахливу ДТП

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини