Головна Новини Суспільство події З'явилося відео збиття російського вертольота Мі-24 в Вірменії
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилося відео збиття російського вертольота Мі-24 в Вірменії

У результаті краху вертольота загинули двоє людей

9 листопада 2020, 19:20
Поділіться публікацією:








У мережі опубліковано відео, на якому зафіксовано момент потрапляння ракети в російський вертоліт Мі-24 на території Вірменії. У Міністерстві оборони РФ повідомили, що вертоліт збили з переносного зенітно-ракетного комплексу в повітряному просторі над територією Вірменії поза зоною бойових дій.

З'явилося відео збиття російського вертольота Мі-24 в Вірменії

Повідомляється, що російський вертоліт був збитий, коли супроводжував автоколону військової бази РФ в Вірменії. Вертоліт впав в гірську місцевість. Два члена екіпажу загинули, третій — доставлений на аеродром з травмами середньої тяжкості.

З'явилося відео збиття російського вертольота Мі-24 в Вірменії - фото 2
З'явилося відео збиття російського вертольота Мі-24 в Вірменії - фото 3
З'явилося відео збиття російського вертольота Мі-24 в Вірменії - фото 4

Нагадаємо, ескалація збройного конфлікту на території Нагірного Карабаху триває вже другий місяць. Приналежність цієї історико-географічної області оскаржується вірменами і азербайджанцями. На момент розпаду СРСР, територія Нагірного Карабаху перебувала в складі Азербайджану, але місцеві вірмени, що становлять більшість населення регіону, при військовій підтримці Вірменії, повністю захопили Нагірно-Карабахської автономну область і ще п'ять прилеглих районів. Карабахський конфлікт початку 90-х забрав життя понад 30 тис. Осіб, а Азербайджан втратив 20% території. На окупованих територіях утворилася невизнана республіка Арцах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини