Головна Новини Суспільство події З України примусово виставили «кримінального авторитета» з санкційного списку РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

З України примусово виставили «кримінального авторитета» з санкційного списку РНБО

44-річний чоловік, неодноразово судимий громадянин Грузії, представляв в Україні інтереси впливових у злочинному світі російських і грузинських «злодіїв в законі»

21 травня 2022, 15:15 comments1251
Поділіться публікацією:
Одеські поліцейські примусово видворили за межі України "кримінального авторитета", який був внесений до санкційного списку РНБО. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.
Працівники управління стратегічних розслідувань  Нацполіції  Одеської області спільно з обласним управлінням Державної міграційної служби примусово виставили чоловіка за межі країни.
"Чоловік був включений до санкційного списку Ради національної безпеки та оборони, як особа, яка своїми діями може становити загрозу національній безпеці держави та громадян. 44-річний, неодноразово судимий громадянин Грузії, представляв в Україні інтереси впливових у злочинному світі російських і грузинських "ворів в законі". У рамках системної боротьби з організованою злочинністю, лідерами злочинних угруповань та поширення в Україні злочинного впливу представниками криміналітету, правоохоронці примусово депортували "кримінального авторитета" за межі країни, заборонивши йому упродовж трьох років в’їзд на територію держави",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що яких санкцій не вистачає, щоб агресор припинив війну. Міжнародна робоча група із санкцій проти РФ, яку очолюють керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та директор Інституту міжнародних досліджень Фрімана-Споглі (FSI) Майкл Макфол, представила Дорожню карту енергетичних санкцій. Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні зазначив, що це – докладний документ, який описує, що потрібно зробити, щоб РФ стало складно фінансувати цю війну.

З України примусово виставили «кримінального авторитета» з санкційного списку РНБО

Одеські поліцейські примусово видворили за межі країни «кримінального авторитета» (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини