Головна Новини Суспільство події Юлія Мендель розповіла, як хворіє Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Мендель розповіла, як хворіє Зеленський

Зеленський активно вживає вітаміни

10 листопада 2020, 09:42 comments1767
Поділіться публікацією:

Коронавірус не обійшов стороною перші особи держави. Як відомо, не так давно перша леді України Олена Зеленська перенесла захворювання на коронавірус. Тепер же COVID-19 дістався до президента. Про хід хвороби Володимира Зеленського розповіла його прес-секретар Юлія Мендель. За її інформацією, у президента є невелика температура, якихось інших серйозних симптомів поки немає. Вона додала, що він відчуває себе добре. Президент вживає вітаміни, за станом його здоров'я стежать лікарі. Попри нездужання, Зеленський буде продовжувати роботу, зазначила Мендель. У будинку, де він знаходиться на карантині, виділили окреме приміщення під робочий кабінет.

Юлія Мендель розповіла, як хворіє Зеленський

Через хворобу Зеленського, тести на коронавірус довелося здати всім співробітникам Офісу президента.

"Майже всі працівники Офісу здавали тести — результат поки знають не всі, дехто ще його чекає. Я особисто не здавала, тому що я зробила це в суботу, і він був негативний. Тому наступний я буду здавати вже під кінець цього тижня", — сказала вона.

Окремо наголошується, що частина Офісу перевели на дистанційну роботу.

Як повідомляв портал "Коментарі", Сполучені Штати побажали президенту України Володимиру Зеленському якнайшвидшого одужання після зараження COVID-19. Про це було написано на офіційній сторінці Ради національної безпеки США в Твіттері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини