Головна Новини Суспільство події Як у Верховній Раді відреагували на скандал з Трухіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Як у Верховній Раді відреагували на скандал з Трухіним

Розслідування у справі про аварію триває

31 серпня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на брифінгу прокоментував скандал із народним депутатом Олександром Трухіним. Про це повідомляє 24 канал.

Як у Верховній Раді відреагували на скандал з Трухіним

Разумков прокоментував ситуацію, фото з відкритих джерел

Мова йде про дорожньо-транспортну пригоду, в яку потрапив депутат 23 серпня в межах Київської області. Тоді автівка марки Audi, на якій їхав народний депутат від партії "Слуга народу", зіткнувся із автомобілем Ford, що протаранив ще одну автівку марки Daewoo.

За словами голови Верховної Ради, розслідування буде неупередженим й якщо підтвердяться "всі інші факти", то буде працювати закон. Разумков додав, що в такому випадку "реакція має бути жорсткою".

На його думку, аби не було зайвих домислів, Олександр Трухін має сам розповісти про те, що трапилося. З боку Верховної Ради буде забезпечено відсутність тиску на слідство, запевнив Дмитро Разумков.

У коментарі для PavlovskyNEWS міністр внутрішніх справ Денис Монастирський наголосив, що до Державного бюро розслідувань передадуть справу, коли з'ясують хто був на момент аварії за кермом Audi. За його словами, коментарі має надавати Національна поліція у цій справі.

Як повідомляв портал "Коментарі", народний депутат Олександра Устинова розповіла, що на її квартиру було накладено арешт, а її автомобіль був оголошений в розшук. Печерський суд виніс таке рішення. Жінка припускає, що це все через шість позовів заступника Головного слідчого управління поліції Євгена Шевцова проти неї. Парламентарій зазначила, що Шевцов "образився" на неї через те, що вона написала скаргу, щоб перевірили його можливе незаконне збагачення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини