Головна Новини Суспільство події Взяв гроші і перестав виходити на зв'язок: розшукують полтавського адвоката
commentss НОВИНИ Всі новини

Взяв гроші і перестав виходити на зв'язок: розшукують полтавського адвоката

Клієнт дізнався, що в діяльності адвоката Удалова можуть бути численні порушення закону

13 травня 2022, 20:45
Поділіться публікацією:
Стурбовані клієнти намагаються знайти полтавського адвоката Дениса Удалова, який перестав виходити на зв’язок і взяв гроші.  
Як розповідає клієнт адвоката, чоловік увійшовши в довіру до сім’ї бізнесмена, діти якого разом з дітьми адвоката відвідували школу, Удалов запропонував профінансувати купівлю розташованої на території області земельної ділянки, що знаходилася у власності дослідного господарства Інституту свинарства Академії аграрних наук України. Договір купівлі правник оформив не напряму, а через фірму-прокладку ТОВ "Землі Двуд", зареєстровану на дружину Удалову Олену. Таким чином, інвестор отримав права на землю лише на папері: розпоряджатись нею він не може, при цьому жодних юридичних зобов'язань перед інвестором ні фірма, ні адвокат не мають. 

Клієнт адвоката дізнався із своїх джерел, що він не раз був причетний до справ на межі закону: зокрема, він пропонував купити залізничні рейки, начебто з непідконтрольної Україні Луганщини і згодом легалізовані в Санкт-Петербурзі. Із збереженого у месенджерах листування можна побачити, що адвокат пропонував 40% знижку за такий сумнівний товар. Очевидно, що рейки швидше за все були суто віртуальні, оскільки інвестори, що погодилися на цю сумнівну оборудку, так і не побачили ні рейок, ні грошей. Варто зауважити, що гроші з клієнтів Удалов, як правило, брав без будь-яких нотаріальних дій, чи навіть розписок, пояснюючи це бажанням "мінімізувати податки". 
Взяв гроші і перестав виходити на зв'язок: розшукують полтавського адвоката  - фото 2
Самі ж клієнти запевняють, що вважали адвокатський статус достатньою гарантією доброчесності, і були дуже здивовані, коли їх довірена особа опинилася за кордоном, а з початком російської агресії і взагалі перестала відповідати на дзвінки, очевидно, розраховуючи, що в воєнний час правоохоронцям буде не до нього. Зараз Денис Удалов запевняє, що перебуває в лавах тероборони, але перевірити це неможливо. Залишається лише звертатися із скаргами до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури та до правоохоронців.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ДБР заявило про мільйонні махінації з держоблігаціями за участю народних депутатів.
 

Взяв гроші і перестав виходити на зв'язок: розшукують полтавського адвоката

Клієнти не можуть знайти свого адвоката (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини