Головна Новини Суспільство події Втратив слух: суддя-втікач Чаус скаржиться на стан здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Втратив слух: суддя-втікач Чаус скаржиться на стан здоров'я

Захист просив оголосити перерву, щоб екссуддя зміг пройти діагностику

7 грудня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Колишній суддя зі скандальною репутацією Микола Чаус зробив заяву, що в нього пропав слух, тому він просить відстрочити судове засідання, на якому розглядатиметься його  кримінальна справа.

Втратив слух: суддя-втікач Чаус скаржиться на стан здоров'я

Колишній суддя Чаус (фото з відкритих джерел)

Клопотання від його імені написав один із його теперішніх  захисників Юрій Денисенко. Про це повідомляє  "Суспільне".

Як сказав Денисенко, колишній суддя Чаус дуже погано чує. Тому представник захисту  просить  зробити перерву на два тижні, щоб його клієнт міг діагностуватись у фахівців.

 Захисник також зазначив, що просить оголосити про  перерву в судовому засіданні, щоб його клієнт мав можливість побувати в ЛОР-інституті, де йому потрібно буде пройти аудіометрію, з причини втрати слуху.  Потрібно йому поставити діагноз та визначитись з процедурою лікування. Вчора в них в офісі була робоча зустріч, Чаус голосно розмовляв, але навіть, що казав, не чув. За допомогою процедури аудіометрії  медикам необхідно  визначити чи потрібне його клієнту терапевтичне чи інше хірургічне втручання.

Вища судова антикорупційна установа задовольнила клопотання адвоката частково. Судове засідання по справі відкладено на тиждень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що підсумок долі Чауса — привід задуматися людям у мантіях. Епопея "Пригоди судді Чауса" має своє продовження. У Кишиневі вже потрапила до суду справа одного з двох громадян Молдови, які звинувачуються в причетності до викрадення екссудді Миколи Чауса. Історія з викраденням отримала величезний розголос. Молдавські парламентарії навіть прийняли рішення створити спеціальну комісію, завдання якої ретельно розслідувати інцидент саме в питанні причетності до події українських спецслужб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини