Головна Новини Суспільство події Всесвітньо відомий бренд взуття поскаржився на контрафакт в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітньо відомий бренд взуття поскаржився на контрафакт в Україні

На Буковині знайшли тисячі пар контрафактного взуття

4 жовтня 2024, 20:58
Поділіться публікацією:

У Чернівецькій області завершили досудове розслідування стосовно буковинця, який продавав контрафактне взуття. Справу передали до суду. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України. 

Всесвітньо відомий бренд взуття поскаржився на контрафакт в Україні

Фото БЕБ

За даними слідства чоловік займався реалізацією контрафактного спортивного взуття відомих брендів. До того ж він не був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності.

У складських приміщеннях, які орендував підозрюваний, провели обшуки та вилучили майже 6,5 тис. пар підробленого взуття.

“Також до ТУ БЕБ у Чернівецькій області звернувся представник всесвітньо відомого спортивного бренду стосовно незаконного використання товарних знаків. За результатами проведених експертиз сума завданих правовласнику збитків становить понад 26 млн грн”, — повідомили в Бюро.

Чоловіку оголосили про підозру за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знаків для товарів та фірмового найменування). 

Обвинувальний акт Бюро економічної безпеки скерували до суду. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Волинській області викрили осіб, які зберігали незаконно виготовлені тютюнові та алкогольні вироби.

У ході проведення розслідування детективи БЕБ виявили, що мешканки Ковельщини придбали та зберігали з метою збуту незаконно виготовлені сигарети без марок акцизного податку та фальсифікований алкоголь. 

З незаконного обігу вилучено близько 9 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку, понад 260 літрів спирту й лікеро-горілчаних виробів та автомобіль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини