Головна Новини Суспільство події Врізався в дерево на швидкості: 19-річна зірка TikTok та його друзі загинули в страшній автокатастрофі
commentss НОВИНИ Всі новини

Врізався в дерево на швидкості: 19-річна зірка TikTok та його друзі загинули в страшній автокатастрофі

19-річний блогер і троє його пасажирів померли на місці аварії

1 жовтня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Трагічно пішов з життя  19-річний американець Габріель Салазар, популярний серед підписників соціальних мереж.

Врізався в дерево на швидкості: 19-річна зірка TikTok та його друзі загинули в страшній автокатастрофі

Габріель Салазар вів сторінку в TikTok (фото instagram.com/gabenotbabee)

Як стверджують американські поліціянти, мешканець штату Техас загинув під час дорожньо-транспортної пригоди, минулої неділі, 26 вересня. Він втікав від поліцейських. Про це інформує People.

 Блогер мчав на своєму авто Chevrolet Camaro  по автомагістралі. На вимогу поліціянтів він не зупинився, мчав далі. Потім авто скотилось в придорожній кювет, збило кілька зелених насаджень. Саме в той час автомобіль перекинувся і почав палати.

 З блогером  подорожувало троє його співвітчизників різного віку. Наймолодшому з них було 23 роки, найстаршому виповнився 41 рік. Всі вони отримали смертельні ушкодження.

Молодий американець мав сторінки в соцмережах, загалом, в нього нараховувалось майже 3 мільйони шанувальників. Останнє його повідомлення з’явилось в мережах минулих вихідних. На світлині юнак стоїть біля свого авто.

Родичі загиблого на краудфандинговій платформі GoFundMe, де приймають пожертви на поховання, заявили, що вони  переживають велике горе, тому всі згадки про автоаварію спричиняють їм біль. Американці вже перерахували туди майже 39 тисяч доларів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що трагічно загинув популярний YouTube-блогерЯк стало відомо, 22-річний YouTube блогер з Данії на ім'я Альберт Дірлунд знімав новий відеоролик для свого каналу на схилі гори Сечеда у Валь-Гардені. Під час зйомок чоловік оступився і зірвався з 200-метрової висоти. На місце події прибули медики, проте їм не вдалося врятувати блогера.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ТАто

2 жовтня 2021, 02:42

Планета очищается от идиотов.


Новини