Головна Новини Суспільство події Вперше в світі підліток був госпіталізований через залежність від відеоігри: що за гра
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше в світі підліток був госпіталізований через залежність від відеоігри: що за гра

Юнак проведе в лікарні декілька місяців

15 вересня 2021, 16:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іспанії підліток опинився в лікарні через відеоігор. Про це повідомляє видання УНІАН,

Вперше в світі підліток був госпіталізований через залежність від відеоігри: що за гра

Підлітка госпіталізували через залежність від відеоігри. Фото: Pexels.com.

Як стало відомо, у світі було зафіксовано перший клінічний випадок госпіталізації малолітнього через ігрову залежність. Повідомляється, що в Іспанії в медичний заклад потрапив підліток у якого була залежність від відеоігри під назвою Fortnite. За інформацією видання, в лікарні він повинен буде провести два місяці.

Відзначається, що юнак настільки був захоплений відеогрою, що не виходив на вулицю і не йшов ні з ким на контакт. Медики зв'язали залежність хлопчика від гри зі смертю його родича і підвищеною тривожністю.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені провели дослідження завдяки, якому дізналися про вплив відеоігор на здоров'я людини. Фахівці розповіли, що комп'ютерні ігри можуть бути корисними. Відзначається, що комп'ютерні ігри можуть допомогти там, де традиційні методи лікування поки недоступні, а також можуть бути використані, як доповнення до основної терапії під час лікування депресії або тривоги. На думку дослідників, за допомогою ігор люди зможуть отримувати більш простий і недорогий спосіб для поліпшення свого психічного стану. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що китайські та американські вчені провели дослідження, в ході якого дізналися про те, як комп'ютерні ігри впливають на школярів. Експерти розповіли, що у дітей, які грають в ігри або користуються комп'ютером більше однієї години в день, падає успішність в школі. Однак, це стосувалося тільки тих дітей, що проводили багато часу за комп'ютером саме в будні дні. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини