Головна Новини Суспільство події ВООЗ: на світ насувається нова хвиля коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ: на світ насувається нова хвиля коронавірусу

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що світ вступив в нову фазу пандемії в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні

18 серпня 2020, 19:48 comments1812
Поділіться публікацією:

Нова хвиля коронавірусу пов'язана з людьми від 20 до 40 років, багато з яких не знали, що інфіковані головним недугою року. Про це повідомив регіональний директор ВООЗ по країнах Західної частини Тихого океану Такеші Касаї в інтерв'ю Reuters.

ВООЗ: на світ насувається нова хвиля коронавірусу

У Всесвітній організації охорони здоров'я зробили висновок: в цьому місяці відсоток молоді, яка заразилася вірусом, дуже виріс. Це ставить під загрозу вразливі верстви населення, включаючи літніх і хворих людей в густонаселених районах зі слабким медичним обслуговуванням.

"Епідемія стає іншою. Молодь до 40 років все частіше стають рушійною силою поширення коронавірусу. І найсумніше тут інше. Більшість просто не уявляють, що інфіковані. Відповідно, зростає ризик зараження для інших груп. Зараз не просто новий етап епідемії. Ми вважаємо, що це сигнал про те, що ми вступили в нову фазу пандемії в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні ", — підкреслив Касаї.

Він також зазначив, що країни можуть ефективно зменшити руйнівні наслідки для життя та економіки, поєднуючи раннє виявлення і реагування для боротьби з інфекціями.

Раніше стало відомо, скільки людей заражені коронавірусом в курортній Туреччині.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини