Головна Новини Суспільство події Воєнний стан в Нагірному Карабаху: МАУ скасувала рейси до Вірменії
commentss НОВИНИ Всі новини

Воєнний стан в Нагірному Карабаху: МАУ скасувала рейси до Вірменії

Авіакомпанія МАУ змушена припинити перельоти в країну, де введено воєнний стан з завтрашнього дня

27 вересня 2020, 23:37
Поділіться публікацією:

Воєнний стан в Нагірному Карабаху: МАУ скасувала рейси до Вірменії

Авіакомпанія МАУ оголосила про тимчасове припинення рейсів з Києва до Єревана — столицю Вірменії — до врегулювання ситуації у взаєминах з Азербайджаном. Про це керівництво компанії повідомило на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що рішення було прийнято після аналізу всіх можливих ризиків, які можливі в неспокійному повітряному просторі як для самої компанії, так і для пасажирів лайнерів.

"Ми в компанії оцінили всі можливі ризики і вирішили — виконання рейсу в Єреван неможливо з роз'ясненнями щодо наших подальших дій з боку авіаційної влади України та офіційної позиції Баку і Єревана щодо забезпечення безпеки авіаційного простору в небі над Азербайджаном і Вірменією", — зазначено в повідомленні .

Так, завтрашній рейс до Вірменії, який запланований на 17:00 за київським часом, не відбудуться, а всі пасажири отримають відповідні рекомендації, передбачені в таких випадках. Що стосується перельотів в Баку, Азербайджан, то найближчий рейс МАУ запланований на 4 жовтня. Чи відбудеться рейс, буде відомо вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на збройний конфлікт в Нагірному Карабаху відреагував чеченський лідер Рамзан Кадиров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини