Головна Новини Суспільство події Водій "Динамо" помер за кермом автобусу: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій "Динамо" помер за кермом автобусу: що відомо про трагедію

Чоловікові стало зле в дорозі, лікарі його не врятували

23 вересня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Водій столичного футбольного клубу "Динамо" помер на роботі під час виконання своїх обов'язків. Про це повідомляє УНІАН.

Водій "Динамо" помер за кермом автобусу: що відомо про трагедію

"Динамо" співчуває родичам померлого, фото з відкритих джерел

Відомо, що в 63-річного Анатолія Григоровича Дрогуля стався серцевий напад за кермом, коли він віз команду "Динамо" U-19 на їх матч. На місце викликали швидку медичну допомогу, але, попри всі їхні зусилля, реанімувати чоловіка медикам не вдалося. Команду повіз до Львова на матч колега покійного.

Керівництво клубу "Динамо" Київ, тренери, футболісти та персонал команд висловили співчуття рідним і близьким Анатолія Дрогуля, який віддав клубу понад 20 років свого життя. Анатолій тривалий час пропрацював у клубі. Як повідомляється, чоловіка колеги поважали. Про нього говорять лише хороші слова. Покійного характеризують як спеціаліста, доброго, порядного та життєрадісного.

Як повідомив портал "Коментарі", помер відомий актор, що знімався в серіалі "Секс і місто". Віллі Гарсону було 57 років, причина смерті не повідомляється. Хоча відомо, що в актора начебто була онкологія, злоякісні пухлини в підшлунковій залозі. Актор зіграв ролі в понад 50 кінострічках.

Також ми повідомляли, що 30-річна учасниця "МастерШеф" померла в Єгипті. Жінка пішла з життя зовсім несподівано, коли відпочивала і набиралася сил. Попереду в неї було багато планів. У зірки кулінарії зупинилося серце.

Помер колишній футболіст харківського "Металіста". 10 вересня не стало знаного в Україні футболіста, колишнього гравця та захисника команди "Металіст" із Харкова Дениса Барвінки. Читайте більше про це в матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини