Головна Новини Суспільство події Військова вантажівка без гальм розбив кілька авто в центрі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Військова вантажівка без гальм розбив кілька авто в центрі Києва

Біля стадіону Лобановського вантажівка зачепила два автомобіля, після чого вдарив ще авто навпроти «Українського дому»

4 серпня 2021, 02:05 comments2031
Поділіться публікацією:

У вівторок, 3 серпня, в центрі Києва, де недавно шукали вибухівку, сталося ДТП за участю військової вантажівки — останній протаранив кілька авто на Європейській площі. За попередньою інформацією, причиною НП стала відмова гальм, гальмувати авто перестало, починаючи з вулиці Грушевського.

Військова вантажівка без гальм розбив кілька авто в центрі Києва

Автомобіль (фото з відкритих джерел)

"Я котився без гальм з гори, сигналив всім, намагався уникнути аварії", — цитує водія УНН.

Біля стадіону Лобановського вантажівка зачепила два автомобілі, після чого вдарив ще авто навпроти "Українського дому". Там він вилетів на тротуар, нарешті зупинившись. В результаті події ніхто не постраждав. З'явилися фото з місця події.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав Закон № одна тисяча п'ятсот вісімдесят два-ІХ "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю". Метою документа названо "недопущення руйнування автомобільних доріг, Наскільки цей крок буде ефективним? Або це чергова" годівниця "? Своєю думкою з порталом" Коментарі "поділився експерт з питань транспорту і дорожньої сфери Владислав Притоманова." Даний законопроєкт — черговий крок у тривалій боротьбі перевантажити руйнуванням доріг, викликаних ними. Це особливо актуально для портових регіонів. Кожні місяці 3 там повністю руйнується дорого від цих перевантажень ", — відзначає експерт.

За його словами, в останні чотири роки пройшла сталася серія важливих нормативних змін. Починаючи від електронної форми товаротранспортної накладної (наказ Міністерства інфраструктури) до тестової установки WIM — системи динамічного зважування транспорту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ВОЛАНД

4 серпня 2021, 09:20

На этом военный парад прошу считать закрытым!


Новини