Головна Новини Суспільство події Виявлені сліди прямого фінансування Шарія з Москви - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Виявлені сліди прямого фінансування Шарія з Москви - журналіст

За словами Юрія Бутусова, це тільки частина перекладів, які регулярно отримує Шарій з РФ

31 травня 2021, 22:33
Поділіться публікацією:

Виявлені сліди прямого фінансування проросійського пропагандиста Анатолія Шарія з Москви. Про це повідомив головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов на своїй сторінці в Фейсбуці.

Виявлені сліди прямого фінансування Шарія з Москви - журналіст

Анатолій Шарій (фото з відкритих джерел)

"Є такий рахунок Anatolii Sharii 4082 0978 7010 0001 9207. Raiffeisen Bank RF, Moscow.21.05.2019 і 19.04.2020 на цей рахунок були спрямовані з Росії два платежу на суму 670 000 євро від двох громадян РФ. З цього рахунку Шарій оплачує свої покупки нерухомості в Іспанії, — повідомив Бутусов.

За його словами, це тільки частина перекладів, які регулярно отримує Шарій з РФ.

Як вважає головний редактор Цензор.Нет, фейки стали для Шарія найвигіднішим бізнесом, і на криваві гроші він купує нерухомість в Євросоюзі.

"Сподіваюся, що після рішення Литви про оголошення Шарія персоною нон грата і анулювання його документів, іспанські правоохоронні органи проведуть перевірки зв'язків Шарія з Москвою, і цей російський агент буде видворений також і з Іспанії, і переїде туди, де йому роблять замовлення проти України , до себе в РФ ", — сказав Бутусов.

Нагадаємо, генерал Служби безпеки України і колишній заступник глави відомства Віктор Ягуней розповів про те, як скандальний пропагандист Анатолій Шарій працював на російську пропаганду в Україні. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території Донбасу.

За його словами, звинувачення Шарія в державній зраді було пред'явлено абсолютно обгрунтовано через його, що його інформація завдавала шкоди національній безпеці України. Він зазначив, що в Службі безпеки України є всі необхідні докази, які можна висунути скандальному блогеру як звинувачень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

3 червня 2021, 14:30

По словам бабы Клавы Коментс.юа-вонючая помойка. Согласны?


Новини