Головна Новини Суспільство події «VIP-карантин»: шкільну вчительку ізолювали у ванній літака через позитивний тест на COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

«VIP-карантин»: шкільну вчительку ізолювали у ванній літака через позитивний тест на COVID

Жінка отримала позитивний результат на COVID під час трансатлантичного перельоту і була ізольована на 5 годин у ванній літака

30 грудня 2021, 17:06
Поділіться публікацією:

Шкільна вчителька з Мічигану самоізолювалася у ванній літака приблизно на п’ять годин після того, як під час польоту здала тест на COVID, який був позитивним. Про це повідомляє Insider.

«VIP-карантин»: шкільну вчительку ізолювали у ванній літака через позитивний тест на COVID

Boeing 757 Icelandair - Insider

"У рейсі 150 людей, і я найбільше боялася заразити їх", — сказала Маріса Фотіео в шоу "Сьогодні" на NBC. 

Фотіео зробила швидкий тест після того, як у неї почало боліти горло під час рейсу з Чикаго до Рейк'явіка 20 грудня.

"Протягом двох секунд було показано позитивний результат", — сказала Фотіо NBC.

Потім жінка самоізолювалася у ванній і задокументувала цей досвід у TikTok. Вона сказала, що пробула там п’ять годин із шестигодинної подорожі між двома містами.

Фотіео сказала, що один член екіпажу літака, бортпровідник на ім'я Рагнхільдур Ейріксдоттір зробив цей досвід "VIP-карантином".

"Він подбав про те, щоб у мене було все необхідне протягом наступних п'яти годин, від їжі до напоїв, і постійно перевіряв мене, запевняючи, що зі мною все буде добре", — сказала жінка NBC.

Фотіео не розповіла, що до польоту був негативний тест.

Ісландія вимагає негативного тесту, зробленого протягом 72 годин перед відправленням. Відео, опубліковане Фотієо в п’ятницю, свідчить про те, що вона здала ПЛР-тест, і результат був негативним.

Як повідомляли раніше "Коментарі", винним у авіакатастрофі малайзійського літака Boeing-777 загрожує покарання. Четверо підсудних причетні до того, що пасажирський літак Malaysia Airlines був збитий над територією України в 2014 році. Прокурори наголосили, що найжорсткіше покарання для винних в авіакатастрофі Boeing-777 — довічне ув'язнення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини