Головна Новини Суспільство події Викрали чоловіка і вимагали $12 тисяч: у Києві затримано поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

Викрали чоловіка і вимагали $12 тисяч: у Києві затримано поліцейських

9 лютого правоохоронці прибули до столиці з метою проведення обшуку житла громадянина в рамках кримінального провадження щодо можливого шахрайства.

11 лютого 2022, 01:30 comments1636
Поділіться публікацією:

У Києві затримано заступника начальника слідчого відділу та двох оперуповноважених одного з управлінь поліції Дніпропетровської області за викрадення чоловіка та вимагання $12 тисяч відкупу. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури. 9 лютого правоохоронці прибули до столиці з метою проведення обшуку житла громадянина у рамках кримінального провадження щодо можливого шахрайства. Згодом, без складання процесуальних документів, затримали власника житла – 29-річного киянина.

Викрали чоловіка і вимагали $12 тисяч: у Києві затримано поліцейських

Поліція (фото з відкритих джерел)

Поліцейські вимагали сплатити їм $12 тисяч. У разі відмови загрожували повідомленням про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Вони дозволили чоловікові зателефонувати знайомим, щоб зібрати необхідні кошти. Того ж дня трьох співробітників поліції затримали при отриманні неправомірної вигоди. Наразі тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення та фіксування всіх обставин скоєного кримінального злочину. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання заходів.

Нагадаємо, глава партії "Голос" Кіра Рудик повідомила, що у нинішній Верховній Раді при голосуванні за окремі закони суми хабарів сягають 60 тисяч доларів. Про це вона розповіла в інтерв'ю 24 каналу. "Чи є корупція в українському парламенті? Так, я стикалася в цьому. Наприклад, під час ухвалення банківського закону (так званого "антиколомойського закону — прим. "Коментарів") були пропозиції в 60 тисяч доларів за те, щоб депутат не прийшов за засідання" . Або вчасно вийшов у туалет", — сказала Рудик. Щоправда, вона сама не знає, хто брав гроші, а хто — ні. Але, за її словами, це легко вирахувати, якщо подивитися, хто брав участь у голосуванні, а хто в це час був відсутній.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини