Головна Новини Суспільство події Викликав поліцію: колишній нардеп влаштував скандал через вручення повістки в армію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Викликав поліцію: колишній нардеп влаштував скандал через вручення повістки в армію (ВІДЕО)

Борислав Береза вимагав від людей представитися

10 квітня 2022, 18:41 comments6069
Поділіться публікацією:

Ексобранець парламенту Борислав Береза почав сперечатись  з  представниками військомату, які зайшли до колишнього депутата, щоб вручити повістку. Відповідний ролик виставлений в соціальних мережах.

Викликав поліцію: колишній нардеп влаштував скандал через вручення повістки в армію (ВІДЕО)

Борислав Береза (фото з відкритих джерел)

Бориславу Березі намагались вручити повістку у військкомат. Але український політик  сказав, що підпише  документ тільки тоді, коли буде   присутня поліція. Береза викликав поліціянтів та  почав телефонувати  своїм  знайомим, щоб отримати консультацію, як поступити в цій ситуації. 

На відзнятих кадрах можна побачити, що ексдепутат  не хоче підписати повістку з військкомату.  Відповідаючи на зауваження працівників військкомату він дає відповідь: "Зараз підпишу". Проте не робить цього і пропонує останнім почекати на поліцію, щоб перевірити представників, що зайшли до нього. При цьому, він подивувався, як вони знайшли його родину.

Далі  політик повідомив, що вже заключив контракт із представниками тероборони  столиці,   ще ексдепутат зазначив, що теперішня  історія для нього самого – це постановка.

Викликав поліцію: колишній нардеп влаштував скандал через вручення повістки в армію (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Береза розповів, як влада спустила гроші на вітер у боротьбі з фейками. 5 місяців, як з ініціативи влади був створений на базі РНБО Центр протидії дезінформації, але за цей час, попри витрачені солідні суми грошей із державного бюджету, новий орган так ніяк себе і не виявив.  Про це нардеп 8-го скликання Верховної Ради Борислав Береза пише в своєму пості у Facebook. За словами нардепа, за час свого існування нова державна структура так і не зуміла належним чином почати боротьбу з фейками й російською пропагандою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Геннадій

10 квітня 2022, 18:56

За таку хуйню відписуюсь від вашої газети


Новини