Головна Новини Суспільство події Відомий рестлер помер у віці 41 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий рестлер помер у віці 41 року

Дружина померлого спортсмена розповіла, що він помер після захворювання легенів, незв'язаного з коронавірусів

28 грудня 2020, 01:59 comments1470
Поділіться публікацією:

Професійний рестлер Джон Хубер, більше відомий на рингу під ім'ям Люк Харпер або Містер Броди Лі, помер в суботу, 26 гружня, у віці 41 року, повідомляє World Wrestling Entertainment, Inc. Про це пише CNN.

Відомий рестлер помер у віці 41 року

Люк Харпер

Його дружина, Аманда Хубер, повідомила на своїй сторінці в Instagram, що її чоловік помер після складної хвороби легенів, не пов'язаної з інфекцією коронавірусу. За словами дружини Хубера, його лікували лікарі в клініці Майо.

Американський рестлінг-промоушен, за який недавно виступав спортсмен, All-Elite Wrestling (AEW) написав, що в індустрії, наповненій хорошими людьми, Джон Хубер був виключно поважаним і любимим з усіх боків. Відзначається, що він був дуже талановитим, вдумливим наставником і просто дуже доброю людиною, наперекір своїй брутальній зовнішності.

Хубер виступав у федерації рестлінга — WWE, а зовсім недавно — в All-Elite Wrestling.

У WWE відзначили, що Хубер досягав успіху у всіх напрямках, які були для нього цікаві.

Нагадаємо, 25 грудня стало відомо про смерть відомого українського тренера Івана Богдана. Він помер на 93-му році життя. Про сумну новину повідомив на своїй сторінці в соціальних мережах борець і політик Жан Беленюк. У своїй публікації спортсмен написав, що тренера Івана Богдана дуже любили та поважали в спортивному співтоваристві. Також він додав, що той завжди бажав перемоги своїм вихованцям і сильно переживав за них.

Нагадаємо, в неділю, 27 грудня, в Києві помер відомий лікар, завідувач інфекційної реанімацією 5 міської лікарні Олександр Артемов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини