Головна Новини Суспільство події Відома письменниця фентезі була знайдена мертвою при дивних обставинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома письменниця фентезі була знайдена мертвою при дивних обставинах

Її тіло пролежало в квартирі три дні до того, як його виявили

3 листопада 2020, 20:02 comments1021
Поділіться публікацією:

Відому російську письменницю книг-фентезі знайшли мертвою вчора, 2 листопада. Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Йдеться про Кіру Ізмайлову. Читачам вона відома по книгах про драконів, попаданців і чарівників для дорослої аудиторії. Найбільш відомі її твори "Випадок з практики", "Чудовиська з Норвуда", "З феями жарти погані".

Відома письменниця фентезі була знайдена мертвою при дивних обставинах

Відомо, що тіло письменниці було знайдено після того, як її сестра повідомила правоохоронцям про те, що жінка не виходить на зв'язок з 26 жовтня.
Поліція виявила тіло Ізмайлової у власній квартирі в Москві. Правоохоронців збентежило те, що вхідні двері в оселю письменниці виявилася незамкненими, так що є всі підстави припускати, що смерть була насильницькою. Але на цей момент ніяких подробиць про загибель письменниці фентезі не повідомляється.

Нагадаємо, на 86-му році пішов з життя знаменитий художник Володимир Шафранюк, який подарував глядачам мультфільми про коротуна з Квіткового міста — Незнайка та його друзів. Про цю сумну подію стало відомо сьогодні, 3 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини