Головна Новини Суспільство події Відома блогерка інсценувала власне викрадення, щоб отримати п'ять біткоіни
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома блогерка інсценувала власне викрадення, щоб отримати п'ять біткоіни

Дівчину-блогера розшукувала поліція як зниклу безвісти

6 липня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Відому харківську блогершу Катерину Якименко, затримала поліція за підозрою в неправдивому повідомленні про вчинення злочину. Про це повідомляє видання Newsroom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Відома блогерка інсценувала власне викрадення, щоб отримати п'ять біткоіни

Катерина Якименко (фото з відкритих джерел)

Дівчину-блогера розшукувала поліція як зниклу безвісти, повідомив харківський блогер Євген Зуб. За його інформацією, його землячка Катерина Якименко, яка більше відома в мережі під псевдонімом Тигра, інсценувала власне викрадення в змові зі своїм другом з Києва.

Таким чином, вони намагалися начебто отримати від свого спонсора з Росії викуп в розмірі 5 біткоїн, що на поточний момент становить 4 636 215 гривень. Блогер зазначив, що впливовий росіянин раніше подарував Катерині розкішний автомобіль Bentley Bentayga.

Із заявою про зникнення Катерини Якименко, яка перестала виходити на зв'язок, в поліцію звернулася її подруга. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство з позначкою "пропав безвісти") КК України. В ході розслідування правоохоронці встановили, що під час "викрадення" Катерини, її автомобіль знаходився в Києві, вона ж відвідувала столичні ресторани і розплачувалася своєю банківською карткою. Також дівчина намагалася взяти в оренду елітний автомобіль в одному з київських салонів.

Як пише Newsroom, Катерину Якименко та її київського друга затримали і доставили в один зі слідчих ізоляторів міста Харкова. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 383 ( "свідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального злочину") КК України. Суд призначив затриманої як запобіжний захід утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі трьох мільйонів гривень.

Нагадаємо, 31-річний блогер з Великобританії Олі Лондон вирішив, що народився не в тій країні і не в тому тілі, і переніс вже 18 пластичних операцій, щоб змінити зовнішність і стати схожим на свого кумира - Пака Чіміна з популярної корейської групи BTS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини