Головна Новини Суспільство події Відкинуло на кілька метрів: в Борисполі водійка на повній швидкості збила дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкинуло на кілька метрів: в Борисполі водійка на повній швидкості збила дитину

Правоохоронці в черговий раз звертаються до водіїв з проханням бути уважними на дорозі, особливо під час руху біля пішохідних переходів

13 жовтня 2020, 17:07
Поділіться публікацією:

Жахливе ДТП сталося сьогодні, 13 жовтня, в Київській області. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції регіону на своїй сторінці у Facebook.

Відкинуло на кілька метрів: в Борисполі водійка на повній швидкості збила дитину

Фото: pixabay.com

Відомо, що надзвичайна подія трапилась в м. Бориспіль близько обіду. Під час переходу дороги з інтенсивним рухом 11-річною дівчинкою через нерегульований перехід, автомобіль марки Mersedes не поступився в русі дитині та збив її. На відео видно, що удар був такої сили, що постраждала відлетіла на кілька метрів вже після зупинки транспортного засобу.

Як повідомляють правоохоронці, за кермом автомобіля знаходилась 41-річна жінка. Всі обставини правопорушення встановлюються спеціалістами.

Наразі дитина знаходиться в медичному закладі. За інформацією лікарів, вона має черепно-мозкову травму та перелом ключиці. Не дивлячись на те, що дитина знаходиться в реанімації, лікарі впевнені, що її життя в безпеці.


 Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 4 жовтня в Києві сталося смертельне ДТП.: маршрутка збила трьох людей на переході, одна жінка загинула.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини