Головна Новини Суспільство події Від хвороби помер голлівудський режисер, який підтримував Україну і зняв фільм про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Від хвороби помер голлівудський режисер, який підтримував Україну і зняв фільм про війну

Помер Аарон Кауфман, режисер документального фільму "Суперсила" про російську агресію

сьогодні, 17:18
Поділіться публікацією:

У четвер, 17 жовтня, стало відомо про смерть американського режисера та продюсера Аарона Кауфмана. Він пішов з життя у Лас-Вегасі у віці 51 року. Причиною смерті став серцевий напад. Про це повідомило видання Variety з посиланням на продюсера Чеда Верді, який довгі роки співпрацював з Кауфманом.

Від хвороби помер голлівудський режисер, який підтримував Україну і зняв фільм про війну

Помер режисер Аарон Кауфман

Аарон Кауфман був відомий не тільки своєю роботою в Голлівуді, але й активною підтримкою України під час війни. У момент початку повномасштабного вторгнення Росії, 24 лютого 2022 року, він перебував у Києві та протягом деякого часу залишався в Україні, щоб зібрати матеріали для документального фільму. Він багато спілкувався з президентом Володимиром Зеленським, щоб задокументувати події війни.

Результатом цієї роботи став фільм "Суперсила", який Кауфман створив разом з актором Шоном Пенном. Стрічка була представлена на кінофестивалі Берлінале у 2023 році. У фільмі показані злочини російської армії проти мирного населення, а також підкреслюється важливість військової допомоги Україні. Ця робота принесла режисеру телевізійну премію "Еммі".                                                               

Читайте також на порталі “Коментарі” — 6 жовтня у віці 28 років помер Семмі Бассо, який став символом боротьби з рідкісною генетичною хворобою — прогерією. Італійська асоціація прогерії повідомила про його смерть, відзначивши його довге та надихаюче життя. Семмі був найстарішим у світі пацієнтом з прогерією. З цією хворобою зазвичай живуть до 13,5 років.                                                                         



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини