Головна Новини Суспільство події Вибух машини Укрпошти: поліція знайшла гроші та пістолет (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух машини Укрпошти: поліція знайшла гроші та пістолет (ФОТО)

У МВС розповіли, як просувається розслідування пограбування машини «Укрпошти»

11 липня 2020, 23:57 comments1937
Поділіться публікацією:

Поліцейським вдалося знайти вкрадені гроші під час жорсткого пограбування машини "Укрпошти" у Полтавській області. Про це на сторінці в Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Вибух машини Укрпошти: поліція знайшла гроші та пістолет (ФОТО)

Так, правоохоронці, крім грошей, знайшли пістолет охоронця "Укрпошти", який прихопили з собою озброєні зловмисники. За словами Геращенка, всі вилучені кошти після процедур, передбачених законом, будуть повернуті "Укрпошті" та їх доставлять адресатам.

У МВС зазначили, що четверо осіб, причетних до цього злочину, затримано. Мова йде про тих, хто безпосередньо здійснював пограбування і одного з посібників бандитів. Все ще тривають пошуки ще одного пособника – це працівник "Укрпошти", який виконав функцію навідника і підбурювача.

"Його особа встановлена і у нього немає шансів піти від правосуддя також, як і у його спільників", — підкреслив Геращенко.

Зловмисникам загрожують тривалі терміни ув'язнення не тільки через озброєне пограбування, а й за замах на вбивство співробітників "Укрпошти".

Нагадаємо, поліція затримала підозрюваних у збройному пограбування автомобіля "Укрпошти" в районі села Тишки Полтавської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини