Головна Новини Суспільство події "Ви помираєте": в Англії лікарня під час свят надіслала пацієнтам моторошні листи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви помираєте": в Англії лікарня під час свят надіслала пацієнтам моторошні листи

В Англії співробітники хірургічного відділення одного з медичних закладів мали привітати своїх пацієнтів з Різдвом, проте натомість відправили їм листи з моторошними діагнозами.

1 січня 2023, 23:15 comments3284
Поділіться публікацією:

До дуже неприємної та скандальної ситуації потрапив медичний центр Аскерн, розташований в Англії (Південний Йоркшир). Як повідомляється, співробітники хірургічного відділення медичного закладу хотіли привітати своїх пацієнтів із Різдвом, проте натомість відправили їм листи з моторошними діагнозами.

"Ви помираєте": в Англії лікарня під час свят надіслала пацієнтам моторошні листи

Моторошні листи/ Фото з відкритих джерел

Кожному пацієнту було доставлено листа, в якому було прописано діагноз: " агресивний рак легень з метастазами". Люди, які отримали подібні повідомлення, впадали в паніку і починали гарячково дзвонити в клініку, проте номер був постійно зайнятий і їм ніхто не відповідав.

Як виявилося, розсилка була здійснена помилково і виною всьому системний збій. Повідомляється, що через 20 хвилин після моторошних листів про невиліковну онкологію клієнтам клініки прийшли повідомлення з вибаченнями за неправильний діагноз та з побажанням "веселого Різдва та щасливого Нового року".

Клієнти клініки досі перебувають у стресовому стані та не розуміють, що сталося. Очікується, що пацієнти, які отримали такі жахливі листи, звертатимуться до суду.

Раніше "Коментарі" писали про те , що названо п'ять кімнатних рослин, які небезпечні для здоров'я (ФОТО) . Як виявилося, деякі кімнатні рослини здатні не тільки тішити око, а й завдавати реальної шкоди здоров'ю. Вважають, що кімнатні рослини зазвичай прикрашають наш будинок і радують око, а також виконують додаткові функції: освіжають повітря, знищують бактерії та відлякують комах. Проте фахівці попереджають, що є квіти, які категорично не слід тримати у себе в будинку.

Читайте також : Х акери викликали додому до людей спецназ і транслювали це в мережі: в чому сенс . Зловмисників удалося затримати. На даний момент вони перебувають під слідством і їм загрожує тривале ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини