Головна Новини Суспільство події Велику партію контрабанди сигарет вилучили детективи БЕБ: куди везли товар
commentss НОВИНИ Всі новини

Велику партію контрабанди сигарет вилучили детективи БЕБ: куди везли товар

Детективи БЕБ вилучили 22 тис. пачок тютюнових виробів

сьогодні, 12:33
Поділіться публікацією:

П'ять членів організованої злочинної групи судитимуть за контрабанду сигарет до Європейського союзу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України. 

Велику партію контрабанди сигарет вилучили детективи БЕБ: куди везли товар

Контрабанда сигарет. Фото БЕБ

Детективи БЕБ завершили досудове розслідування у справі та скерували до суду обвинувальний акт.

За даними слідства, троє волинян та двоє жителів Кривого Рогу намагалися транспортувати підакцизні товари через кордон України, приховавши товар від митного контролю.

“Фігуранти купували сигарети та звозили їх в орендоване гаражне приміщення у місті Нововолинську. Надалі чоловіки підшукали транспортні засоби, змінили конструктивні порожнини авто, обладнали спеціальні сховки у стінках кузова та помістили туди тютюнові вироби. Незаконну діяльність підозрювані здійснювали під виглядом надання послуг з міжнародних вантажних перевезень”, — пояснили у БЕБ.

Велику партію товару знайшли під час санкціонованих обшуків автомобілів у міжнародному пункті пропуску “Краківець” та в гаражному приміщенні. Вилучили 22 тис. пачок тютюнових виробів, орієнтовна вартість яких становить понад 1,75 млн грн.

До суду скерували обвинувальний вирок за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 15,  ч. 3 ст. 201- 4 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, вчинених організованою групою, закінчений замах на контрабанду у значному розмірі).

Суд може покарати підозрюваних позбавивши їх волі на строк від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Полтавській області продавали підроблений товар



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини