Головна Новини Суспільство події Величезного пітона дістали з-під капота автомобіля: як він там опинився
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезного пітона дістали з-під капота автомобіля: як він там опинився

Існує безліч причин, через які можуть включитися фари автомобіля Ford Mustang, але велика змія, що згорнулася під капотом, навряд чи входить в керівництво з технічного обслуговування

1 листопада 2020, 16:03
Поділіться публікацією:

У місті Данья-Біч в штаті Флорида (США) співробітники служби охорони дикої природи витягли триметрового бірманського пітона з моторного відсіку автомобіля. Про це пише CNN.

Величезного пітона дістали з-під капота автомобіля: як він там опинився

Власники автомобіля були стурбовані нетиповим світлом від фар свого автомобіля і коли відкрили капот, щоб перевірити, чи всі системи працюють нормально, побачили величезного пітона. В мережі опубліковано відео, як офіцер охорони дикої природи схопив змію за голову, а потім витягнув її, в той час як ще один чоловік намагався допомогти йому покласти змію в мішок.

Співробітники агентства припускають, що змія шукала місце, щоб зігрітися. Тепер же пітона відправлять до зоопарку. Бірманські пітони не є корінними жителями Флориди і вважаються інвазивними, тому що вони полюють на місцевих птахів, ссавців і навіть алігаторів. У серпні влада Флориди оголосили, що вивезли з Еверглейдс 5000 пітонів.

Раніше "Коментарі" писали, що смертельна сутичка пітона і алігатора потрапила на відео. Сутичка закінчилася тим, що один з величезних хижаків став здобиччю для іншого. У відео також показаний жорстокий момент того, як алігатор поїдає свою здобич, застосовуючи смертоносні ікла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини