Головна Новини Суспільство події Вечірка у стилі "Гри в кальмара" закінчилася кривавою бійнею: подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Вечірка у стилі "Гри в кальмара" закінчилася кривавою бійнею: подробиці трагедії

Члени ворогуючих угруповань влаштували перестрілку на заході

3 листопада 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

В Панамі в одному з нічних клубів, який  організував  вечірку за подіями модного нині південнокорейського серіалу стрімінгового сервісу Netflix "Гра у кальмара" сталась непередбачувана трагедія – загинуло п'ятеро її учасників. Про це інформує La Razon, оприлюднюючи інформацію місцевої  поліції.

Вечірка у стилі "Гри в кальмара" закінчилася кривавою бійнею: подробиці трагедії

На вечірці загинули п'ятеро людей (фото з відкритих джерел)

Вечірнє дійство відбувалось в одному з місцевих нічних клубів Санта-Ани. Під час заходу почали стріляти представники злочинних угрупувань, які щось не поділили між собою.

 В результаті стрілянини отримали смертельні  ураження п’ятеро учасників вечірки, ще семеро поранені. Проводячи спецоперацію, поліціянти  забрали до дільниці двох учасників інциденту, які мають відношення до перестрілки між злочинними кланами.

Надзвичайно популярний  серед молоді серіал  "Гра у кальмара", південнокорейського виробництва знятий в жанрі виживання з елементами пригодницького бойовика та трилера. За сюжетом, його учасники зіштовхнувшись з фінансовими труднощами, мандрують на острів і стають учасниками жорстоких дитячих ігор. Аби здобути казковий виграш, який становить 45 мільйонів доларів, вони мають пройти 6 раундів. Або перемогти. Всі, хто не здобув перемогу, йдуть з життя.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, у чому секрет небувалого успіху серіалу "Гра в кальмара".Медіаексперт, член Ради з питань свободи слова при президенті Володимирі Зеленському, ексзаступник міністра інформполітики (з 2015 по 2016 рр.), радник міністра оборони України (2014-2015) Тетяна Попова зазначає. В "Грі в кальмара" немає відвертої любовної лінії, зате дуже добре виписані типи героїв. А те, що на них впливає, є досить інтернаціональним, підкреслює медіаексперт. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини