Головна Новини Суспільство події Будинки наскрізь пробиті: як зараз виглядає Маріуполь (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинки наскрізь пробиті: як зараз виглядає Маріуполь (ВІДЕО)

Маріупольська міська рада опублікувала відео, на якому показано масштаби руйнувань російськими військами

16 квітня 2022, 17:30
Поділіться публікацією:

Місто Маріуполь є символом боротьби та військового опору. Щодня він зазнає інтенсивних ворожих обстрілів, але продовжує залишатися українським. У Telegram — каналі Маріупольської міськради опублікували відео, на якому показали масштаби руйнувань.

Будинки наскрізь пробиті: як зараз виглядає Маріуполь (ВІДЕО)

Маріуполь (фото з відкритих джерел)

На кадрах, знятих за допомогою дрону, видно мікрорайон "Східний", який практично перетворився на руїни. Багатоповерхівки наскрізь пробиті, а під їхніми завалами перебувають люди. На думку російських окупантів, так виглядає "звільнення".

У міськради зазначили, що військовослужбовці РФ самі знімають відео, за допомогою яких фіксують свої злочини, хвалячись тим, що "своїх не кидають". Вони обстрілюють місто бомбами та "Градами".

Зазначимо, що ситуація в Маріуполі залишається найнапруженішою, російські війська контролюють частину міста, вони блокують гуманітарні вантажі та не дозволяють виїжджати мирним жителям. Але спроби прорватися до Маріуполя наша влада не збирається зупиняти, як і захисники міста не планують віддавати його окупантам.

Нагадаємо, що командир 36-ї бригади морпіхів Сергій Воліна закликав владу негайно деблокувати Маріуполь – військовим чи політичним шляхом. Це потрібно здійснити якнайшвидше й із залученням "досвідчених командирів та необхідних засобів".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російські окупанти перетворюють Маріуполь на гетто. Війська Росії змушують місцевих жителів носити білу ворожу стрічку, щоби зробити мирних жителів "приманкою" для українських снайперів.

Також читайте, що захисники Маріуполя знищили ворожу бронетехніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини