Головна Новини Суспільство події Вдарив ножем у серце: у Львові власник квартири зарізав квартиранта
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарив ножем у серце: у Львові власник квартири зарізав квартиранта

У Львові власник квартири вбив квартиранта

1 січня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Цієї новорічної ночі у місті Львів сталось вбивство. Поліціянти відшукали підозрюваного в злочині, який жорстоко позбавив життя людину, з якою був знайомий. Про це інформує пресслужба  Нацполіції Львівської області в соціальних мережах.

Вдарив ножем у серце: у Львові власник квартири зарізав квартиранта

Зловмисник вже притягався до кримінальної відповідальності (фото: поліція Львівщини)

Затриманий ними житель міста, під час конфлікту вдарив свого знайомого ножем просто  в ділянку серця. Від смертельного ушкодження той помер.

 За оприлюдненою правоохоронцями інформацією, 1 січня  о другій годині ночі  поліціянти ознайомились з повідомленням, яке надійшло на  телефон оперативного виклику. Як сповістив лікар швидкої допомоги, в одному з помешкань  було знайдено тіло 50-річного мешканця. Завдані покійному ушкодження спричинені невідомим зловмисником. А саму смерть настала від колото-різаної рани  в серце.

Поліціянти, що відразу почали встановлювати обставини злочину, з'ясували, що два чоловіки, які в цьому помешканні зустрічали Новий рік, посварились. Один з них був 39-річним власником квартири в місті Львові, інший, який раніше мешкав в Черкаській області, наймав це житло в нього. Агресивний господар  завдав квартиранту ножем удар в грудину, поціливши просто в серце цієї людини.

 Поліцейські затримали агресора, який вже мав конфлікт із законом. Судова установа обере йому міру заможного заходу.

 Незабаром затриманому городянину  буде сповіщено про підозру у злочині, який він скоїв. Це правова кваліфікація ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу  України  — умисне вбивство.  За санкцією цієї статті   вже судимий львів’янин знову може отримати чималий строк  тюремного ув’язнення — від семи до п’ятнадцяти років колонії. Зараз здійснюється досудове розслідування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові живцем згорів чоловік.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини