Головна Новини Суспільство події Вдарив каменем, а потім спалив: у Миколаївській області батько жорстоко вбив власного сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарив каменем, а потім спалив: у Миколаївській області батько жорстоко вбив власного сина

Чоловік визнав свою провину

29 листопада 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Мигія Миколаєвського регіону побутовий конфлікт, який раптово виник між найближчими родичами, це — батько і його рідний син, закінчився кривавою розв'язкою – вбивством молодого члена родини.  Про це інформує пресслужба ГУ  Нацполіції Миколаївщини.

Вдарив каменем, а потім спалив: у Миколаївській області батько жорстоко вбив власного сина

Родичі посварилися між собою (фото: Нацполіція)

 За оприлюдненою інформацією правоохоронного відомства, 53-річний батько та його вдвічі молодший син спочатку обзивали та ображали один одного. Потім найближчі в родині люди, почали битись. Старший  десь знайшов камінь та завдав удару свому сину в голову. Від цього важкого ушкодження 27-річний сільський мешканець пішов з життя на місці конфлікту.

 Аби замести сліди злочину, батько перетягнув труп в авто та повіз до найближчої лісосмуги.  Там він і спалив тіло вже небажаного тепер для нього свідка.

 Але поліціянти дізнались про злочин. В цей населений пункт прибули представники слідчо-оперативної групи разом з експертом та криміналістом.

 Житель Миколаївщини таки признався, що зробив  зі своїм сином.

Тепер він змушений буде чимало часу провести в колонії, адже санкція статті передбачає велике покарання -15 років за ґратами. Зараз  підозрюваний знаходиться в СІЗО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Миколаївській області 12-річна дівчинка викинулася з вікна будинку своєї подруги. За інформацією джерела, в той день між підлітком і її коханим сталася сварка. На ніч дівчинка пішла до своєї подруги, де вони влаштували вечірку, поки батьки перебували на роботі. Приблизно о 4 годині ранку дівчинки розійшлися спати. Через деякий час дівчинки почули крик з іншої кімнати, після чого забігли в неї і побачили з балкона, що їх подруга лежить на землі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mk.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини