Головна Новини Суспільство події Вбивство мерів, катівні та викрадення бізнесменів: Арестович розповів, що відбувається у Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство мерів, катівні та викрадення бізнесменів: Арестович розповів, що відбувається у Херсонській області

Українським спецслужбам відомо про три катівні, які діють

10 квітня 2022, 23:52 comments2020
Поділіться публікацією:

Ситуація в Херсонському регіоні є важкою, але поки не критична. Загарбники чинять репресії стосовно місцевих екс- силовиків, що стосується мирних громадян краю — такі факти допоки не зафіксовані. Про це повідомив  представник Офісу президента Олексій Арестович під час ефіру представникам  ізраїльського радіо 10 квітня.

Вбивство мерів, катівні та викрадення бізнесменів: Арестович розповів, що відбувається у Херсонській області

Окупанти творять моторошні злочини(фото з відкритих джерел)

Як зазначив посадовець, українські спецслужби  мають дані про три катівні, які є на території регіону.

"Мітинги продовжуються. У Херсонській області намагаються репресувати представників місцевого самоврядування, декілька мерів загинуло, викрадають бізнесменів, колишніх силовиків, працюють катівні. За нашими даними, відомо про три катівні, де допитують, катують та вбивають. Але в цілому широких репресій проти мирного населення поки непомітно", — зазначив радник голови ОП.

Арестович сказав, що мешканці Херсонщини, не лякаючись окупації, залякувань, роблять спротив загарбникам.

"На Херсонщині продовжується український спротив. Там вони не можуть вчиняти багато злочинів, оскільки немає багато камер, неприкута увага. Але щодо окремих категорії колишні атовці, колишні військовослужбовці ЗСУ, які не встигли виїхати, колишні співробітники Служби безпеки України, здійснюють репресії", — підсумував представник Офісу президента.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів, коли Кремль буде готовий підписати мирну угоду з Україною. Російське керівництво намагатиметься завершити гарячу фазу війни мирною угодою до того, як Україна отримає важке озброєння від союзників. При цьому йдеться про значні обсяги важкого озброєння, що дозволяє перейти в наступ для звільнення своїх територій. Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини