Головна Новини Суспільство події Вбивство гардеробниці Верховної Ради: поліція затримала підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство гардеробниці Верховної Ради: поліція затримала підозрюваного

Підозрюваному у вбивстві Антоніни Шпір загрожує довічне ув'язнення

4 вересня 2020, 13:26 comments1505
Поділіться публікацією:

Поліція розкрила справу про вбивство Антоніни Шпір — гардеробниці з Верховної Ради. Поліцейські затримали підозрюваного, а суд відправив його під варту, розповів під час брифінгу начальник управління Нацполіціі в Київській області Андрій Небитов.

Вбивство гардеробниці Верховної Ради: поліція затримала підозрюваного

Убивство гардеробницы ВР. Фото: Національна поліція

Антоніну Шпір знайшли мертвою в полі кукурудзи в липні 2019 року. 66-річна жінка, яка працювала в парламенті, зникла по дорозі додому з Києва. Гардеробниця їхала у своє село Димінівку.

На місці злочину поліцейські зібрали докази і вже в лабораторії змогли отримати ДНК ймовірного вбивці. Зокрема, завдяки цьому вдалося вийти на підозрюваного.

"Ми порівняли всі випадки пограбування жінок. Стало ясно, що є людина, яка скоює злочини в Житомирській і Київській областях. Останній з таких стався в Фастівському районі. Таким чином ми встановили, де теоретично може жити злочинець. Так ми вийшли на ймовірного вбивцю", — розповів Небитов.

Затриманим виявився чоловік, який вже неодноразово мав проблеми з законом. Останнього разу його відправили за ґрати в 2011 році. Він відсидів 5 років за грабіж і вийшов на свободу в 2016 році.

За даними поліції, вбивця напав на Антоніну Шпір, коли та вийшла з маршрутки. Він пограбував жінку, але оскільки та пручалася, вбив її та відтягнув в поле. Тепер підозрюваному загрожує довічне ув'язнення.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Німеччині мати вбила п'ятьох дітей і намагалася накласти на себе руки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини