Головна Новини Суспільство події Вбив однорічну доньку та покалічив сина: нові подробиці про батька-вбивцю з Чернігівської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбив однорічну доньку та покалічив сина: нові подробиці про батька-вбивцю з Чернігівської області

Чоловік з особливою жорстокістю вбив одну дитину і переламав кістки дворічному сину

24 грудня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

На Чернігівщині до пожиттєвого покарання  засуджено мешканця одного з районів. Він убив свою маленьку донечку та замахнувся на життя 2-річного сина. Про це інформує речник Чернігівської обласної прокуратури.

Вбив однорічну доньку та покалічив сина: нові подробиці про батька-вбивцю з Чернігівської області

Батько вбив свою доньку (фото з відкритих джерел)

Представник місцевого наглядового відомства в судовому засіданні, аргументуючи свій виступ доказами,  довів, що цей агресивний мешканець Чернігівщини, прийшовши до додому п'яним, особливо жорстоко позбавив життя 11-місячну донечку, а потім ще мав намір позбавити  життя 2-річного сина.

 Журналісти медіа "Високий Вал", отримавши інформацію від речника Чернігівської прокуратури Валерія Литовченка, сповіщають, що сп'янілий батько  вдарив малючку головою об ґанок своєї хати. Від важких ушкоджень вона померла. Потім сп'янілий від крові нелюд кинувся лупцювати маленького сина, лупив руками та ногами і спричинив хлопчику перелом кінцівок.

"Непритомного кинув замерзати на вулиці. На щастя, важкопораненого малюка відшукала матір і його врятували медики. У суді обвинувачений заперечував свою вину, подавав апеляційні скарги", - повідомив  прессекретар прокуратури.

Протягом  6 років представники  наглядового відомства в різних судових інстанціях намагались довести  вину обвинуваченого. Апеляційна судова установа Чернігівщини  визнала його вину в скоєних злочинах  та призначила  покарання  — пожиттєве  ув’язнення в місцях позбавлення волі. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив дружинуВ населеному пункті Кладьківка Чернігівського регіону в сараї покинутої садиби було виявлено 44-річного місцевого мешканця, що кілька тижнів тому позбавив життя свою жінку і втік від відповідальності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини