Головна Новини Суспільство події Вбив 4-місячного сина: нові подробиці про смерть дитини на Черкащині
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбив 4-місячного сина: нові подробиці про смерть дитини на Черкащині

Підсудний вину визнав повністю та щиро розкаявся

5 жовтня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

На Черкащині місцева судова установа селища Маньківка після судового розгляду призначила покарання місцевому мешканцю, який позбавив життя свого крихітного малюка. Про це інформує УНІАН.

Вбив 4-місячного сина: нові подробиці про смерть дитини на Черкащині

Суд виніс вирок чоловіку, який вбив свого маленького сина (фото з відкритих джерел)


Суддя заслуховував покази обвинуваченого, свідків та всіх інших причетних до цієї трагедії в закритому режимі. Підозрюваний житель області визнав свою провину та усвідомив те, що накоїв. Головуючий на процесі взяв до уваги ту обставину, що переляканий батько робив усе, аби привести до тями свого 4-місячного малюка. Також він активно співпрацював зі слідством під час розслідування.


Але з підсудного не зняли вину за скоєння злочину, який кваліфікувався за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу. Це — вбивство з необережності. Відповідно, чоловіку присудили  відповідне покарання – три роки позбавлення волі.

Саме під час судового процесу  були ще раз встановлені обставини злочину. Зокрема, що мешканець населеного пункту Летичівка проживав зі своєю родиною. Звідки в молодого батька з’явилась думка, що малюк — не його дитина, невідомо. Тому він і не відчував щирих батьківських почуттів до кількамісячної крихітки, бо вважав, що жінка "придбала" хлопчика на стороні.

Як встановили журналісти, 9 січня крихітку неможливо було заспокоїти, вона заходилася від плачу. Батько колихав хлопчика на руках, але це не допомагало. Він розсердився і кинув його в колиску. У той момент дитина стукнулася голівкою об тверду дерев’яну спинку і важко травмувалася. Отримала черепно-мозкову травму та крововилив у мозок. Перелякані батьки кинулися на поміч, викликали лікарів, але і ті не змогли врятувати крихітці життя.

 Поліціянти, які здійснювали розслідування, відкрили відповідне кримінальне провадження, зазначаючи, що це вбивство з необережності.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Черкащині 7-річну дівчинку збила "Газель" на очах у матері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини