Головна Новини Суспільство події Ватажок "ДНР" Пушилін оголосив про евакуацію населення ОРДЛО до Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ватажок "ДНР" Пушилін оголосив про евакуацію населення ОРДЛО до Росії (ВІДЕО)

За словами голови окупаційної влади, мешканців окупованого Донбасу готова прийняти Ростовська область

18 лютого 2022, 15:38 comments1053
Поділіться публікацією:








Глава так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив про масову евакуацію населення у зв'язку з загостренням на Донбасі. Жителям окупованих територій пропонують виїхати до Ростовської області РФ. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на заяву глави псевдореспубліки.

Ватажок "ДНР" Пушилін оголосив про евакуацію населення ОРДЛО до Росії (ВІДЕО)

Денис Пушилін - фото з відкритих джерел

За словами Пушиліна, життя і здоров'я мирного населення може бути загрозою у зв'язку з обстрілами населених пунктів:

"Тому з сьогоднішнього дня, 18 лютого, організовано масовий централізований виїзд населення до Російської Федерації", — сказав бойовик.

Пушилін додав, що мешканців тимчасово окупованого Донбасу готова прийняти Ростовську область, а перехід через пункти пропуску на кордоні пришвидшать. Насамперед евакуювати збираються жінок, дітей та літніх громадян.

Зі слів Пушиліна, влада так званої "ДНР" в останні місяці фіксує нібито нарощування Україною "кількості військових та летального озброєння по всій лінії зіткнення".

Зазначимо, що на Донеччині – небувале за довгий період загострення. У рази зросли обстріли, під ударом – цивільна інфраструктура. Директор Центру міжнародної безпеки Валерій Кравченко називає загострення на Донеччині цілком очікуваним. За його словами, після всієї войовничої риторики з боку РФ, нагнітання обстановки – було ясно, що буде щось далі. І ось, з того напрямку, з якого, мабуть, найбільше чекали, все і відбувається. Звідти, де Росія може діяти не своїми руками. Використовуючи проксі-війська, маріонеток

Раніше на порталі "Коментарі" — Москва наполягає на вимогах безпеки: яку мету переслідує РФ і чи піде Захід на поступки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Svan

18 лютого 2022, 17:29

Не тешь себя иллюзиями, никому вы там и на@@р не нужны


Новини