Головна Новини Суспільство події В зоні ООС загострення: за дві доби — двоє загиблих, є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

В зоні ООС загострення: за дві доби — двоє загиблих, є поранені

Протягом двох діб Україна втратила вже двох захисників

23 лютого 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Близько 7 ранку 23 лютого на Донбасі після обстрілів українських позицій російськими окупантами загинув один із військовослужбовців ЗСУ. У ще одного воїна — осколкові поранення. Таку інформацію повідомляють у штабі Операції Об’єднаних Сил.

В зоні ООС загострення: за дві доби — двоє загиблих, є поранені

За двоє діб Україна втратила на Донбасі двох воїнів. Фото із відкритих джерел

Ранкова трагедія сталася на напрямку Світлодарська — поблизу смт Зайцеве. Противник відкрив вогонь із забороненої зброї: "працювали" станкові протитанкові гранатомети та міномети 82 калібру. В результаті постраждало двоє українських військових, один із яких помер від отриманих травм.

Слід зазначити, що це вже друга втрата ЗСУ в зоні проведення ООС за дві доби. 22 лютого відбулася ідентична ситуація — після атаки противника один військовослужбовець був вбитий, ще двоє отримали поранення. Особливо гаряче у неділю було поблизу Авдіївки та Південного. Між тим, загиблий військовий був родом із Чернігівщини.

Загалом, як повідомляє штаб ООС, за дві доби на Донбасі зафіксовано 14 обстрілів з боку російських окупаційних військ. На дії противника українські воїни відкривали вогонь у відповідь.

За інформацією української делегації в Тристоронній контактній групі, місія ОБСЄ уже отримала відповідну ноту про ситуацію від Спільного центру з контролю та координації від України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, на який сценарій звільнення Донбасу сподівається український уряд. Всупереч періодичному загостренню ситуації на лінії розмежування, влада прагне максимально мирно врегулювати конфлікт. Подробиці можна дізнатися у нашому матеріалі.

Також на порталі вдасться дізнатися, який колишній міністр українського уряду прагне об’єднати так звані "ДНР" та "ЛНР", після чого стати їх президентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини