Головна Новини Суспільство події В Запорізькій області впав літак АН-26: що відомо (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запорізькій області впав літак АН-26: що відомо (Фото)

В Запорізькій області сталася авіакатастрофа

22 квітня 2022, 11:45
Поділіться публікацією:

22 квітня на території України сталася авіакатастрофа. Про це повідомили в Запорізькій військовій адміністрації.

В Запорізькій області впав літак АН-26: що відомо (Фото)

Фото ілюстративне / Вікіпедія

За попередньою інформацією, на території Вільнянського районіуЗапорізької області впав літак АН-26. Цей літак виконував технічний рейс. Відомо про постраждалих в результаті авіатрощі. Обставини аварії повітряного судна з'ясовуються правоохоронцями, на місце виїхали оперативні служби та "швидкі".

Станом на 11:45 відомо про одного загиблого і двох поранених на місці авіакатастрофи. Кількість екіпажу та причини падіння з'ясовуються. Попередньо, однак поки що не підтверджено достеменно, літак зачепив електроопору, внаслідок чого загорівся двигун. На місці події працюють рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій та відповідні органи.

За останніми данними, в літаку було три пілота.

Як повідомляв портал "Коментарі", на окупованих територіях Запорізької області окупанти вчиняють злочини та намагаються "перевести" ці території на постачання ліків та продуктів з анексованого Криму. Ворог залякує представників місцевої української влади, освітян, медиків, комунальників.

Також ми повідомляли, що експерти розповіли, чи зможе Путін реалізувати захоплення півдня та як вплинуть вибори до Конгресу на політику підтримки України. На думку експерта, захоплення півдня України — це був план Б Путіна тоді як план А — повне захоплення України. Україна не зможе довго "триматися" на головних шпальтах в США, люди будуть відволікатися на вибори та інші проблеми. Тим паче, якщо війна перейде в менш активну фазу влітку, то це логічно, що про нас забудуть.

В Запорізькій області впав літак АН-26: що відомо (Фото) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zoda_gov_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини