Головна Новини Суспільство події В Запоріжжі жінка продала власного сина для жебракування (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запоріжжі жінка продала власного сина для жебракування (Відео)

Свою дитину жителька Запоріжжя була готова віддати за 600 гривень

4 грудня 2020, 09:50
Поділіться публікацією:








Нацполіція затримала жінку, яка продала свого малолітнього сина для жебракування. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції.

В Запоріжжі жінка продала власного сина для жебракування (Відео)

В Запоріжжі жінка продала власного сина для жебракування. Фото: gk-press.if.ua

Жінка погодилася віддати свою дитину невідомому “покупцю” за 600-700 гривень. Натомість хлопчик мав протягом дня ходити містом та випрошувати гроші в пересічних громадян.

Третього листопада правоохоронці задокументували  факт отримання грошей у розмірі 600 гривень за передачу малолітнього хлопця невідомому чоловіку. 53-річну жінку було затримано. Працівники поліції провели обшук за місцем мешкання фігурантки. 

Особу “покупця” поки не встановлено. Триває досудове розслідування.

Хлопчику, якого хотіли примусити жебракувати — 12 років.

Жінка відповідатиме за  ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми). Їй загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.


Нагадаємо, що раніше поліція повідомила про підлітків, які підпалили ровесника, щоб зняти відео для соцмереж. Процес діти транслювали в Інстаграм. Швидка допомога доставила постраждалого хлопця прямо в реанімацію. У нього діагностували серйозні опіки, які пошкодили тридцять відсотків тіла.

Сайт “Коментарі” раніше повідомляв, що Росія порушує права дітей на Кримському півострові. Про це повідомила правозахисниця Ірина Сєдова. Попри карантин РФ продовжує навчання так званої “юнармії”, яка слугує повноцінною підготовкою до армії та пропагує мілітаризацію. Правозахисниця помітила й випадки порушень 29 та 38 статей Конвенції, в яких йдеться про те, що дитина має виховуватися на принципах поваги до ООН та до норм міжнародного гуманітарного права. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини