Головна Новини Суспільство події В Йорданії майже тисяча людей отруїлися шаурмою: серед померлих - діти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Йорданії майже тисяча людей отруїлися шаурмою: серед померлих - діти

Після вживання шаурми з зіпсованим м'ясом померла п'ятирічна дитина, 826 осіб були доставлені в лікарні

30 липня 2020, 17:00 comments1017
Поділіться публікацією:

У столиці Йорданії Аммані сталося масове отруєння. Після вживання шаурми з зіпсованим м'ясом померла п'ятирічна дитина, 826 осіб були доставлені в лікарні, пише "НВ".

В Йорданії майже тисяча людей отруїлися шаурмою: серед померлих - діти

Повідомляється, що всі потерпілі напередодні відвідали одне з місцевих кафе, де продається традиційна шаурма та інші закуски з м'яса-гриль. За даними місцевих ЗМІ, продавали шаурму за спеціальною ціною — в два рази дешевше, ніж зазвичай. У Міністерстві охорони здоров'я королівства повідомили, що при зберіганні м'яса не було дотримано температурного режиму. До того ж лабораторні дослідження показали наявність бактерій.

За повідомленнями ЗМІ, в закусочній просто зламався холодильник і власник вирішив розпродати залишки м'яса за аукціонною ціною.

В результаті харчового отруєння помер п'ятирічний хлопчик, який страждав від серцевої недостатності. Ще чотири людини потрапили в реанімацію. 321 особа знаходиться в лікарні в стабільному стані.

За фактом масового отруєння були затримані три людини, включаючи власника громадського харчування. Триває розслідування.

Нагадаємо, в Індії 150 людей опинилися в лікарні після аварії на хімзаводі, п'ятеро загинули. Масове отруєння сталося через витік газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини