Головна Новини Суспільство події В Умані підліток "під кайфом" на краденому авто втікав від поліції і кликав маму (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Умані підліток "під кайфом" на краденому авто втікав від поліції і кликав маму (відео)

17-ти річний іноземець без водійського посвідчення влаштував гонитву в стилі GTA

28 січня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:








Пригода трапилась в Умані, коли на одному з перехресть патрульна поліція помітила автомобіль Smart, який ледь не наїхав на пішоходів і всіляко порушував правила дорожнього руху. Відео переслідування опублікувала Національна поліція Черкаської області.

В Умані підліток "під кайфом" на краденому авто втікав від поліції і кликав маму (відео)

Викрадач просто об'їхав поліцейських узбіччям. Фото: YouTube

Поліціянти вирушили наздоганяти порушника після того, як він відмовився зупинитися на їхню вимогу і проігнорував сирену. Протягом тривалого часу водій на високій швидкості ганяв вулицями міста: по зустрічній смузі та по тротуарах, дивом не спричинивши численні ДТП. Кілька разів він ледь не збив пішоходів. Про всяк випадок, водій увімкнув "аварійку" та намагався оминати ями.

Неадекватний керманич не зважав на червоні сигнали світлофору, на повній швидкості визирав у вікно, відкривав дверцята і доволі тривалий час водив своїх переслідувачів мальовничими маршрутами. Коли на допомогу поліцейській автівці, що вже їхала з увімкненою сиреною за утікачем, поквапилась інша, заблокувавши дорогу прямо перед утікачем, він просто об'їхав її протилежним узбіччям і попрямував далі.

Коли врешті вдалося затримати порушника, він чинив опір, нецензурно обзивав поліцейських, кликав маму. Виявилося, що він є громадянином іншої країни, водійського посвідчення не має і знаходиться у стані наркотичного сп'яніння. На нього склали 7 адміністративних протоколів, в тому числі за порушення карантину.


Варто зазначити, що пішоходи — очевидці переслідування — не зважили за потрібне поступитися дорогою на пішохідному переході поліцейській автівці, яка мчала з увімкненими спецсигналами.

Нещодавно "Коментарі" розповідали, як часто і з яких причин українці потрапляють у ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини