Головна Новини Суспільство події В "Укргідрометцентрі" дали невтішний прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Укргідрометцентрі" дали невтішний прогноз погоди

У північних, Вінницькій та Хмельницькій областях у повітрі очікуються заморозки

30 квітня 2023, 10:22
Поділіться публікацією:

 У неділю, 30 квітня, буде незначне похолодання, у деяких регіонах — з дощами й заморозками, прогнозують в "Укргідрометцентрі".

В "Укргідрометцентрі" дали невтішний прогноз погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

У південних, східних, більшості центральних областей вночі помірні, у Харківській, Донецькій, Дніпропетровській та Запорізькій областях вночі місцями значні, вдень невеликі дощі. Температура вночі — +5...+10°, вдень — +10...+15°.

На решті території без опадів, лише вдень на Закарпатті та в Карпатах місцями невеликий дощ. Температура вночі — +1...+6°.

"У західних областях на поверхні ґрунту, у північних, Вінницькій та Хмельницькій областях у повітрі заморозки 0...-5°, температура вдень +11....+16°", — йдеться у повідомленні.

У більшості областей очікується помірний вітер, а от у південно-східній частині України його пориви місцями сягатимуть 15-20 м/с.

На високогір'ї Карпат синоптики прогнозують невеликий дощ, температура вночі — 0...-5°, вдень — +3...+8°.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йде потужний циклон. Ситуація з погодою найближчим часом  зазнає різких змін.  Опісля  тривалих теплих днів знову  прийдуть дощі, в деяких місцях пройдуть  грози. 26 квітня на більшій частині  українській території  буде хмарна погода з проясненнями. В західних, північних та південних регіонах прогнозуються  невеликі дощі, в деяких місцях з грозами. В західних і східних  регіонах вдень холодніше -  +9 +14 градусів, а в Карпатах протягом доби тільки  +1 +6.  В столиці прогнозується мінлива хмарність. Вітер південний 7-12 м / с, вночі в  Києві опадів не  прогнозується, але вдень  пройде  дрібний дощик з грозою. Температура повітря вдень плюсуватиме +15 +17 градусів,  вночі стане холодніше – тільки + 7 + 9.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини