Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть рясні дощі: в деяких регіонах можливе затоплення автодоріг
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть рясні дощі: в деяких регіонах можливе затоплення автодоріг

ДСНС попереджає про підтоплення доріг у Закарпатській області

17 лютого 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

Представники Державної  служби з надзвичайних ситуацій попереджають про погіршення погодних умов та  майбутнє штормове попередження. Зокрема, в Закарпатській області  можливою може бути ситуація із   затопленням  сільськогосподарських угідь і автострад. Про це  інформують на сайті ДСНС.

В Україну йдуть рясні дощі: в деяких регіонах можливе затоплення автодоріг

Рятувальники оголосили штормове попередження (фото з відкритих джерел)

 Українські рятувальники попереджають, що в ці дні, зокрема, 17-18 лютого, буде продовжуватися підвищення рівня води в нижній течії річки Боржава.

Тому  не виключена можливість часткового затоплення сільгоспугідь місцевих населених пунктів: Кам'янське, Заріччя, Сільце, В.Ком'яти, М.Ком'яти, Боржавське, Заріччя, Лукове, Білки, Хмільник. Також стихія може частково підтопити автодорогу В.Ком'яти — Шаланки, та початковий перелив автодороги Мукачево — Рогати в районі  населеного пункту Вільхівка.

Зараз в Закарпатській області оголошено другий рівень небезпеки — помаранчевий.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Україну накриє сильний туман. Рятувальники попередили про небезпеку. 17 лютого на всіх територіях нашої країни можливий сильний туман. З цієї причини  завтрашні погодні умови оцінено першим рівнем небезпеки. Про це інформують в ДСНС нашої країни. За оприлюдненою українськими рятувальниками інформацією, вночі та вранці 17 лютого туман, видимість становитиме 200 -500 метрів — І рівень небезпеки — "жовтий".  Українські рятувальники попереджують, що така погода вірогідно призведе до порушень в русі автотранспорту на окремих ділянках автотрас та на вулицях населених пунктів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини