Головна Новини Суспільство події В Україну йде шторм з градом: як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде шторм з градом: як зміниться погода

Синоптики розповіли про погоду на завтра

19 серпня 2021, 22:50 comments1778
Поділіться публікацією:

В п'ятницю, 20 серпня в декількох областях нашої країни погіршиться погода. Український гідрометцентр  інформує співвітчизників про сильний шторм, грози та град, який може випасти в деяких місцях.

В Україну йде шторм з градом: як зміниться погода

Актуальний прогноз (фото з відкритих джерел

 "20 серпня в південно-східній частині, Харківській і Полтавській областях грози, вдень місцями град і шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий)", — говорять працівники гідрометцентру.

Температура в останній робочий день тижня буде  помірною, а вночі і вранці — прохолодною.  Що цікаво,на заході +23+26, вночі +12+14,  ніби вересневе бабине літо. А от на сході ще по літньому спекотно +27+30, вночі +16+18, а в інших областях +25+28, в нічний час +14+17 градусів.

В столиці  України прогноз  20 серпня наступний: +25+27 вдень, вночі +14+16, опади завтра малоймовірні. Але на п'ятницю, 20 серпня в Україні оголошено штормове попередження. У деяких регіонах очікуються грози і сильний вітер.

Підкреслимо, що через несприятливі погодні умови в країні оголошений перший рівень небезпеки.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, яка погода очікується в Україні на День Незалежності.У святкові дні в Україні очікується мінлива хмарність. Прогностичні моделі показують, що в Києві 24 серпня буде дощ і гроза. Наталія Діденко пояснила, що вранці й вночі малоймовірні якісь опади, а ось вдень у святковий день можна готуватися до атмосферного фронту, який і принесе в столицю короткочасні грози. За даними синоптика, в цей же день дощі пройдуть на заході та півночі України, а ось в східних, південних і центральних областях буде переважно сонячно.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини