Головна Новини Суспільство події В Україні виявлено фальсифіковану курятину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні виявлено фальсифіковану курятину

Відомо, що суд наклав арешт на торговельну марку "Гаврилівські курчата"

24 листопада 2021, 19:16
Поділіться публікацією:

24 листопада з'явилася інформація, що в запорізькі торговельні мережі поставляють "Гаврилівських курчат" виробника "Агромарс", який закрився і збанкрутував ще на початку року, пише УНН.

В Україні виявлено фальсифіковану курятину

Не свіжу курятину постачають у магазини (фото з відкритих джерел)

За наявними в розпорядженні редакції ЗМІ документами, від імені "Агромарса" бройлери поставляються ТОВ "Меритон", який зареєстрований у Маріуполі.

Про те, що виробництво "Гаврилівських Курчат" вже давно стоїть у коментарі журналістам підтвердила колишня співробітниця компанії.

"Ви знаєте, я працювала раніше менеджером на Бориспільському заводі, зараз завод не працює, все закрили, а нас всіх звільнили. Наскільки знаю, курка не поставляється", — прокоментувала Ольга Лазарєва.

У реєстрі судових рішень зазначено, що "Агромарс" перебуває у процедурі банкрутства.

Раніше повідомлялося, що суд наклав арешт на торговельну марку "Гаврилівські курчата". Тому, чим годують жителів Запоріжжя в подібних магазинах — достовірно невідомо.

В Україні виявлено фальсифіковану курятину - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні подорожчала курятина. На сьогодні курка є самим дешевим м'ясом в країні. Це вже за умови, що за місяць курятина стала дорожче на 3%. За рік ціна стала вище на 29%. Джерело передає, що незабаром ціни на курку в Україні знову виростуть. Це трапиться після підвищення владою податків для виробників. Зараз кілограм курячого м'яса обійдеться покупцеві в середньому в 59 гривень. За даними Мінагро, найдешевше куряче м'ясо в країні продають в Хмельницькій області. Один кілограм обійдеться в 48 гривень. А найдорожча на сьогодні курятина продається в Київській області.  

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини