Головна Новини Суспільство події В Україні стався другий за тиждень землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стався другий за тиждень землетрус

Землетрус був без негативних наслідків

9 червня 2021, 09:48
Поділіться публікацією:

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у вівторок, 8 червня, в українських Карпатах стався землетрус магнітудою 2,6 за шкалою Ріхтера, пише видання OBOZREVATEL.

В Україні стався другий за тиждень землетрус

В Україні стався другий за тиждень землетрус - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що підземні поштовхи зафіксували о 16:32 вимірювальними приладами сейсмічної станції Карпатського регіону в селі Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області. На щастя, землетрус пройшов не залишивши негативних наслідків. Місцеві жителі не зверталися за допомогою в ДСНС.

До слова, перший землетрус, магнітудою 2, був зафіксований 4 червня в селі Манява Івано-Франківської області.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Римі через сильний шторм затопило вулиці та будинки. Рятувальникам довелося евакуювати дітей і вихователів з дитячих садів і звільняти з водних пасток постраждалих. Напередодні місцевих жителів попереджали про сильний дощ з градом, але шторм виявився сильнішим. Всього за кілька хвилин випало 80 міліметрів води — вулиці і будинки в столиці були затоплені. Найбільше постраждала північна частина Рима. У службу порятунку надійшло тисячі дзвінків. Рятувальники звільняли людей з водних пасток. Були затоплені дитячі сади. Батьки розповідають, що вода заповнювала приміщення дуже швидко — за лічені хвилини вона була вже на рівні пояса. Рятувальникам довелося оперативно евакуювати дітей і вчителів. Всіх доставили в сусідній готель.

Також в матеріалі нашого видання можна прочитати про пожежу в Індії, в результаті якого ледь не згорів хімзавод в місті Пуна, що займається виробництво дезінфікуючих засобів. Внаслідок надзвичайної ситуації загинуло щонайменше 18 робочих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини