Головна Новини Суспільство події В Україні розширять перелік тих, хто зможе купувати ліки за "ковідну" тисячу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розширять перелік тих, хто зможе купувати ліки за "ковідну" тисячу: подробиці

Вже понад 7,5 млн українців одержали "ковідну" тисячу

24 січня 2022, 21:45
Поділіться публікацією:

Відтепер в нашій країні громадяни з першою групою інвалідності також матимуть можливість потратити державну компенсацію в розмірі однієї тисяч гривень за щеплення від коронавірусної хвороби для того, щоб купити необхідні ліки. Це рішення обговорювали під час наради в президента. Про це інформують працівники пресслужби Офісу президента.

В Україні розширять перелік тих, хто зможе купувати ліки за "ковідну" тисячу: подробиці

Українці зможуть витратити гроші за вакцинацію на ліки (фото з відкритих джерел)

Зазначається, що аби розширити можливості програми "єПідтримка", працює Міністерство соціальної політики та Мінцифри. Є спільне рішення, що "коронавірусну тисячу" зможуть використовувати, аби оплатити лікарські препарати, українці з інвалідністю І групи, не залежно від того, скільки їм років.

 Очільник уряду Денис Шмигаль  проінформував, що зараз понад 7,5 млн  українців  отримали виплату, передбачену програмою.

 Також за озвученою інформацією прем’єр-міністра, починаючи з 24 січня, мешканці країни, яким виповнилось 60 років, матимуть можливість витрачати "коронавірусну тисячу", що їм виплатила держава, за програмою "єПідтримка"  для того, щоб придбати необхідні ліки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шмигаль розповів про тисячу за вакцинацію — на ліки. З 24 січня, в нашій країні  громадяни, які повністю провакциновані і яким вже за 60 років, матимуть змогу  потратити свої "ковідні"  гроші в розмірі тисячі гривень для того, щоб купити необхідні ліки. За його словам, співвітчизники, які зробили вакцинацію, тепер матимуть хорошу можливість аби витратити свою власну компенсацію, що передбачена програмою "єПідтримка", щоб купити ліки. Придбати необхідні фармацевтичні засоби є тепер можливість в усіх аптеках та інтернет-фармацевтичних закладах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини