Головна Новини Суспільство події В Тернопільській області за вбивство дядька і тітки, що відбулось 24 роки тому, судитимуть померлого племінника
commentss НОВИНИ Всі новини

В Тернопільській області за вбивство дядька і тітки, що відбулось 24 роки тому, судитимуть померлого племінника

Обвинувачений, за версією слідства, 12 разів вистрілив в господаря та його дружину

25 жовтня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

В Тернопільській області  місцева наглядова установа підтримуватиме обвинувачення за  кримінальною справою про вбивство подружжя місцевих бізнесменів, яке трапилося ще в 1997 році. Прокурори обвинувачують в цій трагедії найближчого родича покійних, який теж помер 9 років тому. Про це інформує УНІАН, посилаючись на інформацію Тернопільського наглядового відомства.  

В Тернопільській області за вбивство дядька і тітки, що відбулось 24 роки  тому,  судитимуть  померлого племінника

Чоловік жорстоко застрелив своїх родичів і хотів забрати валюту / фото Нацполіції /

 Як зазначено в кримінальній справі, цей тернополянин керував родиною фермою. Восени 1997 року йому розповіли комерційну інформацію. про те, що його дядько  виїхав до столиці, аби отримати кредитну позичку для відкриття молокопереробного підприємства.  А його має намір звільнити. Той образився і вирішив розправитись з дядьком. 

 Знайшов пістолет та пізньої ночі поїхав у будинок до дядька і тітки. Обвинувачений добре стріляв, тому швидко розправився з ними. Поцілив у своїх рідних 12 разів, застрелив їх собаку, підібрав використані гільзи й  пішов ні з чим. Коштів у валюті він в особняку не знайшов. Вже пізніше слідство з'ясувало, що тернопільський підприємець відмовився від кредиту.

  В обласному наглядовому відомстві пояснили, що цю давню справу почали дорозслідувати, бо виникли нові обставини.

 За їх версією, після додаткових експертиз, правоохоронці мають докази, що бізнесмена та його жінку в 1997 році  позбавив життя їх найближчий родич.

Важливо, що тернополянин, якого обвинувачують у подвійному вбивстві, помер 9 років тому. Тому кримінальне провадження мали б припинити. Але його дружина вчинила по іншому. Вона виявила бажання, щоб його розглянула судова установа і наполягає, що її покійний чоловік не скоював подвійного вбивства.   

 Також в  наглядовій установі зазначили, що до виникнення додаткових обставин, родич вбитих не підозрювався в скоєнні цього злочину. 

Нагадуємо, що сайт"Коментарі" інформував про те, що В Тернополі затримали працівницю лікарні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини